Handelsbetingelser

Købs og leveringsvilkår

Priser:
Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms. Priserne er eksklusiv forsendelsesomkostninger og ekspedition. Bogen/bøgerne sendes med DAO pakkeshop. Du kan vælge at få den hjem til dig selv eller i en DAO pakkeshop. Udover forsendelsesomkostninger påløber ingen ekstra gebyrer. Du kan kun bestille fra Danmark.

Vil du gerne slippe for fragten og hente din bog selv, kan det lade sig gøre i Klinikhuset, Jernbanegade 13-15 i Ringe eller på forlaget i Svendborg. Nærmere tidspunkt for afhentning aftales individuelt.

Bestilling lavet torsdag til søndag, ekspederes klar til afhentning/afsendelse tirsdag. Bestilling lavet mandag til onsdag ekspederes klar til afhentning/afsendelse fredag.


Fortrydelse og reklamationsret:
Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb, regnet fra den dag du modtager pakken. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Hvis du vælger at returnere varer, vil vi efter at have modtaget dem og sikret os, at de er i god stand, tilbage betale hvad varen måtte have kostet. Beløbet vil blive overført direkte til din konto. Det er derfor vigtigt, at vi modtager nøjagtige bank detaljer for at kunne gennemføre denne overførsel.

Bogen skal fremstå som ny og ubrugt. Du betaler selv returporto.

Reklamationsretten frafalder, i så fald du har valgt at få bogen signeret.

Du har selvfølgelig reklamationsret så frem der er noget galt med produktet. I det tilfælde skal du kontakte Kalinde Forlag.

Når du køber varer på Katelindemann.dk skal du angive følgende personlige oplysninger: - Navn - Adresse - email adresse, samt telefonnummer. Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med levering af bestilte varer.

Oplysningerne registreres på KateLindemann.dk og opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Kun undertegnede har adgang til de registrerede oplysninger, og garanterer at disse ikke videregives til trediepart.

Personlige oplysninger opbevares krypteret, og ved indtastning af kort og bankoplysninger anvendes en krypteret SSL-forbindelse for at sikre de følsomme oplysninger bedst muligt. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til Persondataloven.

Generelle oplysninger om virksomheden: Katelindemann.dk og Kalinde Forlag. Navn på webshop: www.katelindemann.dk Indehaver: Autoriseret klinisk diætist Käte Lindemann. CVR-nummer: 34125791. Adresse: Lille Eng 3D, 5700 Svendborg. Tlf. 3066 7997.

Sådan skal returbøger pakkes ind:
I forsvarligt lukket og beskyttende emballage såsom pap af god kvalitet (tyk) og uden at bogen kan "rutsche" rundt i pakken. Anvend gerne bobleplast under pap'et. Skal du returnere varen, gøres det til: Kalinde Forlag, Lille Eng 3D, 5700 Svendborg
  • Kate Lindemann, Klinisk diætist
  • Lille Eng 3D, 1. sal
  • 5700 Svendborg
  • Autorisation ID 08YV3