Events

På denne side vil du løbende finde datoer for events, slankehold og foredrag.
Har du en forspørgsel?
Kontakt mig her


Foredrag om Diabeties i SuperBrugsen i Ringe

Dato: Tirsdag d. 5. september kl 16.30
Sted: Superbrugsen i Ringe, Fyn 

Billetter fås ved henvendelse til SuperBrugsen i Ringe 

Diabetes er en folkesygdom og mere end en kvart million mennesker i Danmark lever med type-2 diabetes og gruppen vokser dag for dag. Men du kan selv gøre noget ved det. 

Kom og hør klinisk diætist Käte Lindemann fortælle om, hvordan du på et meget praktisk niveau og med små ændringer i hverdagen, kan påvirke din diabetes i en sundere retning. Nogle oplever at kunne nedsætte medicinforbruget og nogle slipper helt for medicinen.  

Foredraget vil gøre dig klogere på, hvordan du på en nem måde kan ændre din livsstil i sundere retning, uden løftet pegefinger! Og stadig med plads til det ”sjove”, som du helst ikke vil undvære.

Klinisk diætist Käte Lindemann tager udgangspunkt i evidensbaserede viden, hvor hun kobler dette med hendes praktiske erfaring fra hendes virke med diabetikker i klinikken i Klinikhuset, Jernbanegade 14, Ringe. Hun vil komme med tips og tricks som gør det let at efterleve i hverdagen, hvor energien er lav. 

Du får desuden mulighed for at købe hendes bog SALATER – Diætistens guide til sund og grøn hverdag, hvor der er tips og tricks til at få det grønne på daglig basis, uden at det er besværligt. 

AFLYST - Anti-inflammatorisk livsstil - forløb i Klinikhuset i Ringe

Du ved det allerede godt.. Altså hvad du skal spise for at holde en normal vægt.

Men du vil gerne holde dig sund, rask og med masser af energi til alt det, som du gerne vil have plads til i dit liv. Det kan en anti-inflammatorisk livsstil hjælpe dig med.
Jeg tilbyder dig en times tips og tricks, spørgerunder, evidensbaseret viden - Ja - lige hvad du har behov for , for at komme i mål med en anti-inflammatorisk livsstil.

Du har mulighed for at få lavet en vægt strimmel ved hvert møde, som ikke kun fortæller din vægt, men den afslører fedt, muskelmasse, vandindhold og andet spændende i din krop. Altså - hvis du har lyst til det. Du får desuden min bog SALATER - diætistens guide til en sund og grøn hverdag - værdi 200 kr.

Vi mødes 5 gange i alt. Torsdage kl. 16.45 til 17.45

Opstart den 7. september - desuden den 21. september - 5. samt 19. oktober. Vi slutter den 9. november.

Lokation: Klinikhuset, Jernbanegade 13, 5750 Ringe

Begrænset antal pladser.

Pris - 1.195 kr. for hele forløbet.


Tilmeld

Hvorfor Anti-inflammatorisk livsstil?  


En anti-inflammatorisk livsstil kan så meget. I nogle tilfælde kan den helbrede, så du helt undgår medicin. I andre tilfælde kan livsstilen bremse sygdomme og derved give dig flere år med en højere livskvalitet.

Sygdomme som gigt, diabetes, åreforkalkning, psoriasis, visse kræftformer ja sågar tristhed og demens er nogle af de diagnoser hvor forskning tyder på, at en mindre inflammation i kroppen kan gøre en forskel.


Afholdte forløb

Kom og hør min historie om hvordan jeg holder gigt og psoriasis på et niveau, hvor jeg lever godt med det uden medicin.
Onsdag den 16. november 2022 i Gigtforeningen i Sønderborg. Køb din billet og læs mere her:
Læs mere:


Eksklusivt WEBINAR – online forløb med fokus på anti-inflammatorisk livsstil.

Sid hjemme i stuen og bliv klogere på, hvordan du på en nem måde ændre din livsstil i en sundere retning. Vi "mødes" hver 2. tirsdag i ulige uger – START i uge 3 - den 18. januar 2022 og sidste gang i uge 11-2022.
Alle gange fra kl. 18.30 til 19.30.  

Hvad får du? Du får mere energi, en bedre søvn, en bedre fordøjelse, regulering af din vægt og det er bare nogle af goderne.  

Du får min bog SALATER – Diætistens guide til sund og grøn hverdag med, hvor der er tips og tricks til at få det grønne på daglig basis uden at det er besværligt - VÆRDI 200 kr.

Bliv klogere på

At det kan lade sig gøre. Hør hvordan jeg selv har spist mig rask og hvordan jeg formår i en travl hverdag at integrere de anti-inflammatoriske principper. 

Der er mange eksempler på gevinster ved at spise og leve anti-inflammatorisk. F.eks. bedring af gigtsygdomme, psoriasis samt bedre regulering af dit blodsukker, blodtryk og kolesterol.  

Bliv klogere på hvordan du på en nem måde kan ændre din livsstil i sundere retning, så du i mindre grad sætter de inflammatoriske processer i gang i kroppen. 
Pris – 595 kr.  
‍‍
Tilmeld dig:her

"Du vil ikke være alene om din livsstilsændring. Jeg følger dig helt i mål"

Se, hvad jeg tilbyder dig!
  • Kate Lindemann, Klinisk diætist
  • Lille Eng 3D, 1. sal
  • 5700 Svendborg
  • Autorisation ID 08YV3